AirViewTM patienthanteringssystem

Hjälp för patienter från diagnos till långsiktig compliance

AirViewTM är ett molnbaserat system för hantering av patienter med sömnrelaterade andningsstörningar. Med AirView kan läkare, klinisk personal och andra vårdgivare enkelt samarbeta genom att patientens diagnos, ordination och behandlingsuppgifter lagras på ett enda säkert ställe.

Med AirView kan du elektroniskt skriva under diagnoser och ordinationer, vilket gör att man kan dela dokumentation och samordna vården på ett smidigare och effektivare sätt.

Den integrerade trådlösa tekniken i våra behandlingsapparater  AirSense™ 10  och AirCurve™ 10 gör det möjligt för patientens vårdteam att övervaka behandlingsförloppet och ändra inställningar på distans, utan att behöva lämna skrivbordet.  AirView kan även användas med S9™-apparater via trådlösa moduler och SD-kort.

Felsökning med AirView Remote Assist

Tack vare AirView-funktionen Remote Assist*, kan patientens vårdteam göra en felsökning på distans vilket bidrar till att man undviker onödiga patientbesök och minimerar behandlingsavbrott.

*Remote Assist finns endast tillgänglig med AirSense 10 och AirCurve 10.

Dela med AirView Exchange

Tack vare AirView Exchange är det lätt att förenkla arbetsflöden samt att samarbeta mer effektivt inom patientens vårdnätverk, oavsett om det handlar om att generera rapporter eller att bedöma behandlingsresultat.

Andra funktioner

• Ett säkert system. AirView har konstruerats för att vara säkert och uppfylla kraven i HIPAA och annan sekretesslagstiftning. Värd för systemet är ett säkert datacenter i en ResMed-ägd lokal i San Diego, och ytterligare säkerhet finns i form av lösenordsskydd, rollbaserad åtkomst och datakryptering.
  • Åtkomst till data, när som helst och var som helst. Genom att aktivera telemonitorering kan du ändra behandlingsinställningarna var- och närsomhelst. Tack vare detta kan man minska antalet långvariga telefonsamtal, undvika att apparater återlämnas i onödan och slippa oplanerade hembesök
  • Sömnregistrering i hemmet kan utföras med hjälp av ResMeds ApneaLink™ Air. ApneaLink Air erbjuder sömnlaboratorier en bärbar, användarvänlig sömnscreeningapparat.

För en helintegrerad vårdlösning, ordinera ResMed Air Solutions-produkter för dina sömnapnépatienter.

Webbutik

Kontakta en säljrepresentant

Funktioner

AirView
Remote Assist
AirView Exchange
Diagnostiska data
Compliance-data
Behandlingsdata
Enkel rapportering

Produktspecifikationer

Hårdvarukrav PC – Pentium 1,6 GHz eller högre med en aktiv internetanslutning

Minne – 500MB RAM eller större Skärmupplösning – 1024 x 768 (eller högre)

SD-kortläsare (om du laddar ner data från ett datakort)
Operativsystem En av följande:

Microsoft® Windows Vista—32 bit (Home och Business)

Microsoft® XP SP3 32-bit (Home och Professional)

Microsoft® Windows 7—32 och 64 bit (Home Premium och Professional)
Webbläsare En av följande:

Microsoft® Internet Explorer 8.0 eller senare (32 och 64 bit)

Firefox 3.0 eller senare
Ytterligare programvarukrav Microsoft® Office Excel 2007 eller senare Adobe® Acrobat Reader 10.0.1 eller senare

Oracle Java 1.6.0_25 eller senare
Språk som stöds Engelska, franska och tyska