Reservedelslister

Her kan du logge deg på ResMeds eksterne supportsider. Her vil du ha tilgang til de siste utgavene av reservedelslister.  http://support.resmed.com

Har du ikke login og passord, ta kontakt med vår serviceacdeling på 76 20 80 20 eller epost janos@resmed.no

Hvis du ikke har mulighet til å laste ned informasjonen du er ute etter, ta kontakt med oss, så sender vi pr post eller epost, alt etter som hva som passer best for deg.