Vanlige spørsmål om Astral

Sv. Hvor lenge varer Astral-batteriet?

A. Astral kjører 8 timer på det interne batteriet under standardforhold. 1 Dette kan utvides til 24 timer med to eksterne batterier. Ladeprosessen varer opptil fire timer.

Sv. Kan Astral drives fra en bil?

A. Ja, ganske enkelt med bruk av Astral-likestrømadapteren. Likestrømmen lader også det interne batteriet når tilkoblet. Hvis spenningen på den eksterne likestrømkilden faller under 11 V, kobles Astral automatisk over på det interne batteriet for å sikre kontinuitet.

Sv. Kan Astral brukes på et fly?

A. Ja. Astral-apparatet og de eksterne batteriene er godkjent for bruk på fly, som tilfredsstiller FAA-kravene (RTCA/DO-160, paragraf 21, kategori M) for alle stadier av flyreiser. Minst to uker før reisen anbefaler vi at du får tillatelse fra flyselskapet til å bruke apparatet på flyet (hvis tillatelsen din kommer i form av et brev, ha med deg en kopi).

Sv. Hvor støyende er Astral?

A. Astral er stillegående med et lydnivå på 35 dBA. Typisk bakgrunnsstøy er 30–35 dBA.2

Batteri/apparat-kompabilitet

Hvis du vil ha detaljer om batteri-apparat-kompabilitet, se batteri/apparat-kompabilitetslisten.

Elektromagnetisk stråling

Hvis du vil ha detaljer om elektromagnetisk stråling fra Astral, se databladet for elektromagnetisk stråling.

Referanser

• 01

Testforhold: Voksen, P(A)CV-modus, trykkontroll: 20 cm H2O, PEEP: 0 cm H2O, Frekvens: 15 bpm, Ti: 1,2 s

• 02

35 dBA lydtrykknivå (med usikkerhet på 3 dBA) som målt i henhold til ISO80601-2-12:2011.

To see supporting documentation for Astral, click here.

Tilknyttede produkter

Astral 150 er en avansert, lett ventilator for livsopprettholdende behandling som maksimerer mobilitet og funksjonalitet.

Astral 100 er en bærbar, lett ventilator for livsopprettholdende behandling som maksimerer mobilitet og funksjonalitet.