Konfigurering av utstyret

Hvordan fungerer alt utstyret sammen?

Behandlingssystemet ditt består mest sannsynligvis av en maske, slange, fukter og selve apparatet.

Ta gjerne en titt på behandlingssystemet ditt for å se om du kan identifisere alle delene.

Det å vite hva du skal gjøre (og ikke gjøre) når du konfigurerer utstyret ditt kan utgjøre hele forskjellen for behandlingen din.

Her er noen tips:

• Sørg først for at du plasserer apparatet på et flatt, stabilt underlag, hvor det er liten sjanse for at det blir dekket over av bøker eller klær.
  • Plasser det nært nok til at du kan nå knappene mens du er i sengen.
  • Sørg for at det er god plass rundt apparatet, og kontroller at det ikke er for nært en vegg eller ovn.

Behandlingsstedet ditt skal ha vist deg hvordan du kobler til apparatet og masken. Hvis du har problemer, se produktets brukerveiledning, som har klare instruksjoner for konfigurering av apparatet.

Du kan også gjerne kontakte behandlingsstedet ditt for nyttige råd.

Mer om å komme i gang

Finn ut hvordan det å bruke en fukter kan ha positiv innvirkning på komforten og opplevelsen av ...

Små justeringer kan gjøre en stor forskjell for behandlingen din. Her er noen tips for å hjelpe ...