Vanlige spørsmål om Astral
Vanlige spørsmål om Astral-serien
Helsepersonell > Støtte > Apparater > Vanlige spørsmål om Astral-serien

Vanlige spørsmål om Astral

Sv. Hvor lenge varer Astral-batteriet?

A. Astral kjører 8 timer på det interne batteriet under standardforhold. 1 Dette kan utvides til 24 timer med to eksterne batterier. Ladeprosessen varer opptil fire timer.

Sv. Kan Astral drives fra en bil?

A. Ja, ganske enkelt med bruk av Astral-likestrømadapteren. Likestrømmen lader også det interne batteriet når tilkoblet. Hvis spenningen på den eksterne likestrømkilden faller under 11 V, kobles Astral automatisk over på det interne batteriet for å sikre kontinuitet.

Sv. Kan Astral brukes på et fly?

A. Ja. Astral-apparatet og de eksterne batteriene er godkjent for bruk på fly, som tilfredsstiller FAA-kravene (RTCA/DO-160, paragraf 21, kategori M) for alle stadier av flyreiser. Minst to uker før reisen anbefaler vi at du får tillatelse fra flyselskapet til å bruke apparatet på flyet (hvis tillatelsen din kommer i form av et brev, ha med deg en kopi).

Sv. Hvor støyende er Astral?

A. Astral er stillegående med et lydnivå på 35 dBA. Typisk bakgrunnsstøy er 30–35 dBA.2

Batteri/apparat-kompabilitet

Hvis du vil ha detaljer om batteri-apparat-kompabilitet, se batteri/apparat-kompabilitetslisten.

Elektromagnetisk stråling

Hvis du vil ha detaljer om elektromagnetisk stråling fra Astral, se databladet for elektromagnetisk stråling.

Referanser

1. Testforhold: Voksen, P(A)CV-modus, trykkontroll: 20 cm H2O, PEEP: 0 cm H2O, Frekvens: 15 bpm, Ti: 1,2 s
  2. 35 dBA lydtrykknivå (med usikkerhet på 3 dBA) som målt i henhold til ISO80601-2-12:2011.

To see supporting documentation for Astral, click here.