Vaihtoehdot potilastietojen käsittelyyn

ResMed tarjoaa useita vaihtoehtoja potilastietojen tarkasteluun hoitolaitteilla. Tietoa on saatavilla eri tavoin:

• Yhteenvetotiedot (enintään 365 päivää) näkyvät suoraan laitteen näytöllä uniraporttiosassa.
  • Yhteenvetotietoja, yksityiskohtaisia tietoja (enintään 30 päivää) ja korkean resoluution tietoja (7 päivää S9-sarjalle, 30 päivää Air Solutions -laitteille) voidaan tarkastella ResScanTM -pc-ohjelmistolla. Tiedot ladataan ResScan-ohjelmaan hoitolaitteen SD-kortin kautta.
  • Yhteenvetotiedot ovat myös käytettävissä etätoimintona AirView-sovelluksesta S9-sarjalle langattoman S9-moduulin kautta ja ResMed Air Solutions -sarjan laitteille.