Astral ulkoinen akku Tuotetuki

• Astralin ulkoinen litium-ioniakku on tarkoitettu koti- ja sairaalakäyttöön. Astralin ulkoisen akun virta riittää normaalikäytössä kahdeksaksi tunniksi, ja laitteeseen on mahdollista yhdistää kaksi ulkoista lisäakkua. Ulkoiset akut yhdessä varavirtalähteenä toimivan sisäisen akun kanssa mahdollistavat jopa 24 tunnin käytön. Luotettavan virransaannin ansiosta potilaat voivat nauttia päivittäisistä aktiviteeteista ja viettää aikaa kodin ulkopuolella