Hoidossa käytettäviä tallennuskortteja koskevia usein esitettyjä kysymyksiä

Onko sinulla hoitolaitteessa käytettävää tallennuskorttia koskevia kysymyksiä? Katso vastaukset laitetietoja koskeviin usein esitettyihin kysymyksiin tästä.

Mitä SD-tallennuskortteja voidaan käyttää S9™-hoitolaitteissa?

Suosittelemme käyttämään SD (Secure Digital) -kortteja, jotka hoitava yksikkösi tai laitetoimittajasi on toimittanut S9-hoitolaitteesi kanssa.

Miksi on suositeltavaa käyttää vain ResMedin toimittamia SD-tallennuskortteja?

Sinun tulee käyttää ResMedin toimittamaa SD-tallennuskorttia, koska se on validoitu vastaamaan lain määräämiä turvallisuusstandardeja.

ResMed on valinnut useita SD-tallennuskortteja, jotka vastaavat tarvittavia turvallisuusvaatimuksia  (esim. IEC 60601-1), ja toimittaa niitä hoitolaitteiden kanssa tai lisävarusteena. Kaikki markkinoilla olevat SD-kortit eivät vastaa etäisyyttä koskevia vaatimuksia tai niitä ei ole testattu ja validoitu toimimaan S9-laitteiden kanssa.

Kuinka paljon tallennustilaa ResMedin S9-hoitolaite käyttää SD-kortilla?

Se vaihtelee kortin koon mukaan. 1 gigatavun SD-kortille voidaan helposti tallentaa käyttötiedot 365 päivältä, yksityiskohtaiset tiedot 30 päivältä ja erittäin tarkat tiedot seitsemältä päivältä.

Voinko käyttää miniSD - tai microSD -kortteja S9-laitteessani?

Et. Vaikka nämä SD-tallennuskortit toimisivat sovitinta käyttäen S9-laitteen kanssa, ne eivät ole osoittaneet vastaavansa tämän laitteen osalta terveydenhuollon laitteiden IEC 60601-1 -standardin turvallisuusvaatimuksia. Siksi ResMed suosittelee, ettei niitä käytetä.

Voinko käyttää SDHC-, mini SDHC -, micro SDHC - tai SDXC-kortteja S9-laitteissa?

Et. Secure Digital High Capacity (SDHC) -kortit sekä mini- ja micro SDHC- ja SDXC-kortit eivät toimi S9-hoitolaitteiden kanssa.

Mitkä SD-korttien nopeusluokat toimivat S9-hoitolaitteiden kanssa?

Useimpiin SD-kortteihin on merkitty SD-kortin nopeusluokka. Luokan 2 korttien taattu siirtonopeus on 2 megatavua sekunnissa, luokassa 4 se on 4 megatavua ja luokassa 6 se on 6 megatavua. Huomaa, että vaikka S9-laitteet toimivat SD-korttien kanssa näillä nopeuksilla, on käytettävä ResMedin toimittamia SD-kortteja.

Kuinka otan SD-kortin pois ja laitan tilalle uuden?

Ota SD-kortti pois painamalla SD-korttia, kunnes se vapautuu, ja ota se sitten pois. Työnnä SD-korttia laitteeseen, kunnes kuuluu napsahdus.

Suosittelemme, että laitat SD-kortin paikalleen, kun laite ei ole päällä tai vaihtoehtoisesti kun siinä on virta päällä, mutta hoito ei ole käynnissä. Jos kortti on otettava pois tietojen tarkistamiseksi, on suositeltavaa, että se tehdään aikaisintaan kahden minuutin kuluttua hoidon lopettamisesta.

Laitteeni näytölle tulee näkyviin jokin seuraavista viesteistä: “Invalid SD Card, erase card data? (Virheellinen SD-kortti, poistetaanko kortin tiedot?) Yes/No (Kyllä/Ei)” tai “Data rewriting to SD Card, press yes to continue (Tietoja kirjoitetaan uudelleen SD-kortille, paina Kyllä jatkaaksesi)”. Mitä pitäisi tehdä?

Tässä tapauksessa SD-kortilla on tiedostoja, joita sovellus ei tunnista. Voit kääntää säätimen "Kyllä"-asentoon, niin hoidon yhteenvetotiedot kirjoitetaan automaattisesti uudelleen SD-kortille. Jos tämä viesti tulee näkyviin jatkuvasti, katso, ettet käytä korttia jossain muussa laitteessa (esim. kannettavassa tai kamerassa) tai että irrotat laitteen virtajohdon liian nopeasti hoidon päättymisen jälkeen (alle 2 minuutin kuluttua). Jos ongelma ei ratkea, on suositeltavaa ottaa yhteyttä hoitavaan yksikköön tai laitetoimittajaan.